Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Клепачівська громада» (код ЄДРПОУ: 40130300) був реорганізований і увійшов до складу Хорольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
A A A K K K
для людей із порушенням зору
Клепачівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хорольської громади

Запрошуємо до участі у вебінарах у форматі громадського обговорення

Дата: 11.06.2020 15:49
Кількість переглядів: 120

 

Запрошуємо до участі у вебінарах у форматі громадського обговорення

З метою розвитку молодіжної політики в громадах Полтавської області, за сприяння Департаменту освіти та науки облдержадміністрації, комунальною установою „Обласний молодіжний центр” планується проведення практичних вебінарів у форматі Public Talk (громадські обговорення). 

Фото без опису
17.06.2020 року о 13.00 відбудеться вебінар „Медіа-супровід молодіжної роботи.” Основна мета: навчити базовим наичкам молодіжної роботи  у соціальних мережах (Instagram, telegram, facebook), обговорення он-лайн проектів, контент-планів, співпраця зі ЗМ І.  

18.06.2020 року о 13.00 відбудеться вебінар „TRIP по молодіжних центрах ”. Головний меседж зустрічі: показати різноманітні способи заснування  молодіжних центрів у громадах, як окремих організацій, тьак і на базі, вже існуючих установ (бібліотек, гуртожитків, духовних семінарій тощо). 5 запрошених спікерів (Львівська, Полтавська, Волинська, Житомирська обл.) поділяться досвідом створення молодіжних центрів у громадах та секретами мотивації молоді. Відбудеться віртуальна екскурсія у стіни молодіжних центрів з можливістю побачити їх проекти, інтер’єр, цінності, форми роботи.
Запрошуємо до участі у вебінарах профільних заступників, спеціалістів по роботі з молоддю, місцевих активістів, старшокласників, громадськість - всіх, хто цікавиться розвитком молоді у ваших громадах чи районах. 
Для участі у вебінарах потрібно зареєструватися за посиланням: https://cutt.ly/tyQuGRO. Кількість місць -100 учасників. Вебінари пройдуть на платформі Zoom, додаток якої потрібно завантажити на персональний гаджет (телефон, планшет, комп'ютер).

 


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано