Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Клепачівська громада» (код ЄДРПОУ: 40130300) був реорганізований і увійшов до складу Хорольської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Клепачівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Хорольської громади

Оголошення про скликання 59 позачергової сесії 7 скликання.

Дата: 01.04.2019 15:33
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Відповідно до розпорядження Клепачівського сільського голови Новоселецького М.М. №  29  від 01 квітня  2019 року «Про скликання п’ятдесят дев’ятої позачергової сесії VII скликання»  09.04.2019 року о 14 годині в приміщенні Клепачівської сільської ради відбудеться засідання 59 позачергової сесії VII скликання Клепачівської сільської ради Хорольського району Полтавської області .

                                                                                                Порядок денний сесії:

1. Про внесення змін до бюджету об’єднаної  сільської територіальної громади на 2019 рік.

2. Про внесення змін до Плану соціально- економічного розвитку Клепачівської сільської ради  Хорольського району Полтавської області об’єднаної  територіальної  громади на 2019 рік.

3. Про внесення змін до Цільової програми підтримки служби  благоустрою та  комунального   підприємства      „Комунсервіс“Клепачівської    сільської ради  Хорольського району Полтавської області на 2019 рік.

4. Про внесення  змін до  рішення № 903  57 сесії VII скликання «Про затвердження нової редакції штатного роз-пису комунального підприємства «Комунсервіс» Клепачівської сільської ради Хорольського району Полтавсь-кої області» від 27.02.2019 року .

5. Про затвердження проектів землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства громадянам сільської ради.

6. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки  в натурі для ведення особистого селянського господарства  громадянам сільської ради  у власність.

7. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку та господарських споруд громадянам сільської ради  у власність.

8. Про виділення земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового  будинку та господарських споруд учаснику АТО Жмур Віктору  Григоровичу.

9. Про затвердження проекту землеустрою щодо  відведення  земельної ділянки  у власність в розмірі земельної частки (паю) гр. Качаненку Олександру Павловичу.

10. Про надання дозволу на розроблення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

11. Про надання дозволу на розроблення технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

12. Про надання в оренду земельних ділянок громадянам сільської ради для ведення особистого селянського господарства.

13. Про вилучення земельних ділянок, що знаходилися в оренді громадян сільської ради.

2.14. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації їз землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі , для будівництва та обслуговування житлового  будинку , господарських будівель та споруд  громадянам сільської ради у власність.

15. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель  і  споруд громадянам для надання в оренду .

16. Про розгляд заяви голови ФГ «Фаворит-Агро плюс» Циганенка Олександра Миколайовича щодо затвердження документації землеустрою та передачі земельної ділянки в оренду.

17. Про внесення змін до рішення № 847 54 сесії VII скли-кання від 06 грудня  2018 року  «Про   надання   дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства громадянам у власність».

18. Про внесення змін до рішення № 362 20 сесії VII скликання від 01 грудня  2016 року  «Про   погодження на   виготовлення проекту відведення  земельної ділянки для ведення  особистого селянського господарства гр..Падусенку Юрію Анатолійовичу».

19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр..Біріну Валентину Володимировичу, учаснику  АТО на території Клепачівської сільської ради Хорольського району Полтавської області.

20. Про  затвердження  технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення меж земельної  ділянки  в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та передачі  її  у  приватну  власність .

21. Про затвердження  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної  ділянки в натурі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  та передачі  її  в оренду .

22. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної   ділянки  в натурі для будівництва та обслуговування інших будівель і громадської забудови гр..Стасовському Станіславу Івановичу з подальшим наданням в оренду .

23. Про розгляд заяви гр.Гребельного Сергія Михайловича.

24. Про  розгляд заяв громадян  щодо надання земельних ділянок в оренду.

25. Про внесення змін до рішення 57 сесії VII скликання від 27 .02.2019 року «Про організаційні заходи щодо підготовки документації до земельних торгів (аукціону)»

26. Про розгляд звіту за результатами державного фінансового аудиту виконання бюджетуКлепачівської об’єдна-ної територіальної громади Хорольського району Полтавської області за період з 01.10.2015 року по 31.12.2018 року.

27. Різін.


« повернутися


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано